dilluns, 24 de març del 2008

Entrenaments

En quinze dies aquesta aventura s'haurà acabat.

Els entrenaments que resten, excepte la cursa de Canovelles d'avui, són fluixos; rodatges suaus, curts i espaiats per regenerar el cos, assimilar les sessions, oxigenar la ment i sobretot crear "mono" de córrer per quan realment tocarà, el sis de Març.

Aquests últims dies han estat força intensos i durs. Estic satisfet de l'entrenament d'ahir, vint-i-sis quilòmetres per les "aigües" tot sol, només esquitxat per la presència efímera de la Carme i l'Enric en dues ocasions. Content perquè els rodatges en pla i solitari no són el meu fort, però ha anat tot rodó, mantenint el ritme i sobretot sense "ratllar-me".

Penso tot el que he entrenat, i qualsevol que prepari una Marató, i ho comparo amb els entrenaments que fa en Ronaldinho (em nego d'hipervinclar el seu enllaç), i la resta del Barça, i crec que ens prenen el pèl, que estan sobredimensionats com esportistes i a nivell social. Alló que fan no són entrenaments !!! Només juguen fent rondos.

Com exemple a l'altre costat de la balança, la Gemma Mengual. Impressionat. Això sí és dedicació a l'esport del màxim nivell. Això sí és elit. No aquests que es passen la pilota.